Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cursuri de Limba Englezã la Braşov, diplome acreditate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cursuri de Limba Englezã la Braşov, diplome acreditate Share Cursuri de Limba Englezã la Braşov, diplome acreditate


În perioada urmãtoare va demara la Braşov, cursul de Limba Englezã, curs în urma cãruia cursanţii vor obţine pe lângã cunoştinţele necesare şi diplome acreditate, necesare atestãrii cunoştinţelor obţinute, cursul fiind susţinut de Profesional New Consult.

Cursul de Limba Engleza oferit de Profesional New Consult se adreseaza celor care doresc sa invete limba lui Shakespeare la nivel de incepatori A1, A2 – utilizator elementar, conform sistemului european de evaluare a competentelor lingvistice, urmãrind asimilarea celor cinci competente fundamentale (intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris, interactiunea in conversatie) in scopul folosirii active a limbii in situatii concrete.

In functie de cerere putem organiza si cursuri la nivel mediu B1, B2 – utilizator independent dar si la nivel avansat C1, C2 – utilizator experimentat.

Profesional New Consult va asteaptã sã participaţi la cursul de Limba Englezã la doar 400 lei, curs recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei.

În perioada 15 Decembrie 2015 – 15 Martie 2016, Profesional New Consult  deruleazã campania cu premii denumitã generic “Formeaza-te şi vei fi premiat!”

Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult in perioada sus menţionatã şi sã achitaţi cursul integral intrând astfel în competiţia la finalul careia puteti castiga premii ȋnsemnate.

Detalii şi informaţii înscrieri Profesional New Consult :

  • Telefoane : 0760.031.178 şi 0796.333.103
  • email : brasov@profesionalnewconsult.ro
  • adresa : Brasov: str. Iuliu Maniu, nr. 47, cladirea COBCO, cam. 402, etaj 4.

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută