Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Promoție de până la 50% la întreaga colecție SEROUSSI de toamnă-iarnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Promoție de până la 50% la întreaga colecție SEROUSSI de toamnă-iarnă Share Promoție de până la 50% la întreaga colecție SEROUSSI de toamnă-iarnă


Magazinul SEROUSSI Iași vă așteaptă cu o promoție de până la 50% la întreaga colecție de toamnă-iarnă.

Pentru ca a început sezonul reducerilor, v-am pregătit în magazinul SEROUSSI din Iași toate modelele de costume, sacouri, veste și paltoane cu design complet nou, dezvoltate de către designerul nostru din Suedia, toate acestea cu un discount de până la 50%.

Marca Seroussi este asociată deja cu costumul bărbătesc elegant, dar în acest sezon am pus accent și am dezvoltat și gama de produse casual. Veți găsi în magazinul SEROUSSI din Iași multe sacouri și pantaloni din țesături 100% bumbac sau în amestec cu elastan (pentru confort) sau cu lână. Paleta largă de culori a modelelor tinerești croite pe tipare SLIM se îmbină armonios și cu eleganța clasică.

DE CE SĂ ALEGI UN PRODUS SEROUSSI?

Seroussi este un brand care a ales să consolideze continuu parteneriatul în soluționarea dorințelor și cerințelor bărbatului tânăr modern, dar și ale celui cu gusturi clasice. De la un sezon la altul, de la iarnă la vară, de la un outfit sport sau casual, până la cea mai elegantă îmbrăcăminte de gală, oferim clienților noștri o varietate mare de produse de îmbrăcăminte pentru fiecare ocazie.

Numele de marcă SEROUSSI cuprinde în sine atât calitatea materialelor de bază și auxiliare, alese cu mare grijă de întreaga echipă din spatele brandului, cât și calitatea execuției. Tiparele folosite la confecționarea produselor Seroussi sunt noi și conforme cu cerințele clienților noștri.

Un alt mare atu al mărcii este că produsele Seroussi sunt confecționate în trei grupe de mărimi sau talii: Lung, Regular și Scurt, astfel venind în întâmpinarea greutății clienților de a cumpăra un costum care să le vină perfect și în care să se simtă mai mult decât bine.

Nu în ultimul rând, marca Seroussi a ales să producă unele costume în sistem Mix & Match, astfel ca și acei clienți care poartă mărimi diferite la sacoul și pantalonii costumului să poată să își aleagă un outfit perfect.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută