Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Univers Divers: Povestea unei pasiuni colorate

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Univers Divers: Povestea unei pasiuni colorate Share Univers Divers: Povestea unei pasiuni colorate


Începe din nou sezonul nunților, mulți bărbați au adresat cea mai frumoasă întrebare la sărbători, „Vrei să fii soția mea”, și au primit și cel mai frumos răspuns, „Da”, așa că încep să se facă planurile. Florile sunt limbajul universal, nu lipsesc în cele mai importante momente ale vieţii, așa că îți prezentăm povestea Univers Divers, o poveste cu parfum, culoare și pasiune.

Ideea Univers Divers a încolţit încet, la început doar un gând îndepărtat a prins contur şi a devenit realitate!

Universul meu Divers este compus din fiecare felie de viaţă gustată şi savurată: curiozitatea tinerei jurnaliste, pasiunea știristei de la radio, interacţiunea cu diverse tipuri de oameni a specialistului în comunicare, devotamentul şi dragostea mamei care am devenit în ultimii ani. Toate aceste felii de viaţă formează Universul meu Divers în care vă aştept şi pe voi! Vă invit să îl creştem împreună, să îl colorăm cât mai divers, să îl protejăm, să îl umplem de flori şi de zâmbete!”, spune Oana Stanoevici, designer floral. Ea ne-a povestit cât de mult suflet a pus în acest proiect, iar amprenta și pasiunea ei se observă în fiecare aranjament floral.

De unde îi vin ideile? „De la un fulg de nea sau o rază de soare, aburul ceaiului aro-mat, culorile din curcubeu, râsul copiilor” săi. Univers Divers nu e doar o florărie, e un atelier unde Oana creează din suflet aran-jamente florale unice. „Sunt deschisă să particip la eve-nimentele importante din viaţă oamenilor, cum sunt nunta, botezul său diverse alte sărbători, zile de naştere, celebrări.”

Potrivit Univers Divers, tendinţele pentru 2016 în ceea ce priveşte decorarea locaţiilor pentru evenimente se îndreaptă spre accentele metalice, foarte apreciate în acest an. De asemenea, se va pune accent pe un design inspirat din natură. Astfel, decoraţiunile din flori sălbatice, de câmp şi florile uscate sunt ideale pentru evenimente pline de culoare şi energie pozitivă.

În ceea ce priveşte buchetele de mireasă, indiferent că sunt sofisticate şi rafinate sau simple şi elegante, anul acesta revin culorile pastelate. Începând cu această primăvară, revin în tendinţe culorile roz, mov, menta, lila, turquise şi albastru pentru decorul de nuntă.

Ca să înțelegem puțin din pasiunea și viziunea Oanei Stanoevici am întrebat-o care crede că e diferența dintre o casă decorată cu flori și una fără. Răspunsul ei ne-a dat multe de înțeles: „Ar fi diferenţa între o zi mohorâtă şi una însorită care îţi redă pofta de viaţă, diferenţa între bucurie şi tristeţe, între zâmbet şi încruntare.” Vei înțelege și tu că lumea se face mai frumoasă chiar și numai cu o floare dacă vizitezi atelierul floral Univers Divers.

Unde: str. Alexandru Ioan Cuza nr. 15, Brașov
Telefon: 0727 066 777
Site: www. universdivers.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută