Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Alex Velea și Moș Nicolae aprind luminițele în Piața Sfatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Alex Velea și Moș Nicolae aprind luminițele în Piața Sfatului Share Alex Velea și Moș Nicolae aprind luminițele în Piața Sfatului


La finalul săptămânii Brașovul devine oraș de poveste. În seara de 6 decembrie vor avea loc în Piața Sfatului mai multe evenimente cu ocazia aprinderii iluminatului de sărbătoare în oraș.

Pe scenă vor urca corul de copii „Concertino”, formatia Kontraband, iar cap de afiș va fi Alex Velea care va susține un recital special, live, împreună cu orchestra sa.

Înainte de momentul aprinderii bradului, Piața Sfatului va fi luminată de un spectacol de lasere, organizat de Agenția Metropolitană Brașov. La bradul din Piaţa Sfatului va veni și Moş Nicolae, pentru a împărţi cadouri copiilor cuminti, lângă căsuţa cu reprezentarea Naşterii Domnului.
Tot duminică seara începe și Târgul de Crăciun.

De asemenea, pe data de 19 decembrie va avea loc un concert de colinde cu ansambluri folclorice din toate regiunile geografice ale României, iar în noaptea dintre ani brașovenii sunt invitați de la ora 23:00 să marcheze împreună trecerea în 2016.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.