Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cum să ai părul sănătos iarna

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să ai părul sănătos iarna Share Cum să ai părul sănătos iarna


Vine iarna și oricât de atenți am fi cu podoaba capilară, tot are nevoie de mai multă îngrijire decât în mod obișnuit. Sperăm ca sfaturile noastre să fie binevenite chiar și în cazul bărbaților. Da, știm că și vouă vă place în ultima perioadă să vă prindeți părul în coc. 🙂

Coșmarul părului iarna este căciula. Știi și tu cum e să-ți dai jos căciula și părul să fie ori turtit, ori electrizat de parcă ai văzut fantoma Crăciunului.  Hidratarea este foarte importantă în acest caz. Foloseşte cel puţin o dată pe săptămână un tratament sau o mască de păr puternic hidratante. În sezonul rece, de mare folos poate fi balsamul pentru păr uscat care previne electrizarea şi despicarea firelor.

Ca să ai un păr sănătos iarna treci mai des pe la salon și taie vârfurile părului. În plus, și tu te vei simți mai răsfățată… sau răsfățat dacă ne adresăm și băieților cu sau fără coc, dar atenți la look-ul lor. 🙂

Părul casant sau uscat poate fi cauzat de un deficit de fier, zinc sau vitamina C. Mai lasă fast food-ul iarna și încearcă să mănânci mai sănătos. Părul tău se va simți mai bine odată cu tine. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.