Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2015
Arhiva Zile si Nopti

Ce să faci de 1 decembrie în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ce să faci de 1 decembrie în oraș Share Ce să faci de 1 decembrie în oraș


E zi de sărbătoare națională și de ieșit în oraș. Zile și Nopți îți recomandă câteva evenimente de neratat astăzi.

– Coresi Shopping Resort te invită să petreci Ziua Națională alături de întreaga familie la mall. De la ora 13.00, un cozonac de 20m va fi deliciul vizitatorilor pe culoarul dintre Șezătoare și Auchan, iar în mall va răsuna muzică de fanfară. De la ora 17.00, este organizat un spectacol tradițional românesc de muzică și dans din Ardeal, Moldova și Oltenia, alături de Ioana Bozga și invitații săi – Aurel Serafim, Mugurel Grama, Mădălina Benga, Smaranda Olteanu și ansamblul de dansatori Mugurelu’ Râșnovului.

– La ELIANA mall începe distracția românească la ora 17.00, cu dansuri populare, un concurs la care vor fi premiate cele mai frumoase costume naționale și o șezătoare de croșetat tricolor.

– La Centrul Cultural Reduta începe, la ora 18.00, un spectacol folcloric la care vor participa Orchestra Populară „ȚARA BRSEI”, dirijor Petrișor VARGA, Ansamblul Folcloric „POIENIȚA”, coregraf Benone PEPINE, soliștii Gabriela IUGA, Mugurel GRAMA, Florin LAURAN, Raluca VARGA.
Prezintă George MURARU. Intrarea va fi liberă.

– de la ora 18.00 va fi o retragere cu torţe pe traseul: Biserica Neagră –Strada Mureşenilor – Bulevardul Eroilor – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, detaşamentul de onoare urmând să fie format din 77 de militari.

– De la ora 19.00 poți vedea piesa de teatrul Gaițele, la Sică Alexandrescu.

– De la ora 20.00, la Cinemateca Patria Brașov va rula filmul românesc „E pericololoso sporgersi”, în regia lui Nae Caranfil.

Noi îți dorim o zi frumoasă de 1 Decembrie! #haiînoraș

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.