Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Pregătiri pentru schi! E zăpadă în Poiana Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pregătiri pentru schi! E zăpadă în Poiana Brașov Share Pregătiri pentru schi! E zăpadă în Poiana Brașov


A-nceput de ieri să cadă câte-un fulg, acum… tot ninge, iar pârtiile din Poiana Brașov îmbracă haina albă pentru noul sezon de schi.
Administratorii domeniului schiabil au început pregătirea pârtiilor.

Meteorologii spun că va continua să ningă așa că turiștii și brașovenii vor putea face cât de curând prima coborâre din Masivul Postăvarul din acest sezon. Șansele sunt slabe ca în minivacanța de 1 Decembrie să se poată schia, dar pentru o îmbulgăreală distractivă zăpada e perfectă. Ieri, stratul de zăpadă în Masivul Postăvarul ajunsese la 15 centimetri.

Mai avem încă o veste bună! Consiliul Local Brașov a hotărât că tarifele la transportul pe cablu în sezonul care urmează vor rămâne în Poiana Brașov la fel ca anul trecut.
Astfel, pentru o urcare simplă cu telecabina biletul tip cartelă va costa 20 de lei pentru adulţi, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, 10 lei. O urcare şi o coborâre cu telecabina va costa 35 de lei pentru adulţi, (preţul fiind majorat în 2013 cu 5 lei), şi 17 lei pentru copii, iar o coborâre, 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Preţul cartelelor: între 30 şi 530 de lei.
Pentru telecabine, telescaune, telegondole şi teleschiuri, preţul cartelelor este în funcţie de numărul de puncte. Astfel, preţul pentru o cartelă cu şase puncte costul este de 30 de lei pentru adulţi, 15 lei pentru copii, cu 10 puncte, 40 de lei pentru adulţi şi 25 pentru copii, cu 20 de puncte, 70 de lei pentru adulți şi 40 de lei pentru copii, cu 30 de puncte 100 de lei pentru adulţi, şi 55 de lei pentru copii. O cartelă cu 60 de puncte va avea, şi în acest nou sezon de iarnă, preţul de 180 de lei pentru adulţi şi 100 de lei pentru copii, de 80 de puncte 210 de lei pentru adulţi şi 125 de lei pentru copii, de 120 de puncte, 310 de lei pentru adulţi şi 170 de lei pentru copii, de 180 de puncte 420 de lei pentru adulţi şi 225 lei pentru copii, iar pentru o cartelă de 240 de puncte preţul va fi de 530 lei pentru adulţi şi 290 de lei pentru copii.
Un abonament de o zi valabil pe toate instalaţiile de transport pe cablu costă 140 de lei pentru adulţi şi 80 de lei pentru copii.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.