Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Paradă militară de 1 Decembrie la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Paradă militară de 1 Decembrie la Brașov Share Paradă militară de 1 Decembrie la Brașov


Marți, pe 1 Decembrie, de la ora 10.00, se va desfășura o paradă militară pe B-dul Eroilor, la care vor lua parte 19 plutoane de militari, iar detaşamentul de tehnică va fi format din 38 de mijloace tehnice asigurate de Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Burebista” şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei”.

Traficul va fi restricționat începând cu ora 8.00 și până la ora 11.00 pe B-dul Eorilor, pe strada Mureșenilor, în Livada Poștei, dar și pe strada care urcă dinspre Lungă spre Livadă.
De asemenea, nu se va putea urca nici spre Poiană dinspre Livada Poștei și nici spre Șchei pe Mureșenilor, traficul urmând să fie deviat pe rute ocolitoare.

Manifestările dedicate Zile Naționale a României vor continua de la ora 12.00 în Piața Unirii unde va avea loc o depunere de coroane din partea Asociației Șcheii Brasovului şi Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului şi Braşovul Vechi, urmată de o slujbă religioasă.

Tot în Piața Unirii va cânta fanfara Colegiului Naţional Andrei Şaguna, iar evenimentul se va încheia cu un scurt spectacol folcloric, organizatori Asociaţia Junilor.

La ora 18.00 va fi o retragere cu retragere cu torţe pe traseul: Biserica Neagră –Strada Mureşenilor – Bulevardul Eroilor – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, detaşamentul de onoare urmând să fie format din 77 de militari.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.