Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cum să-ți petreci minivacanța de 1 Decembrie la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să-ți petreci minivacanța de 1 Decembrie la Brașov Share Cum să-ți petreci minivacanța de 1 Decembrie la Brașov


Românii intră în minivacanță vineri seara. Cei mai norocoși dintre ei se întorc la job abia miercuri, pe 2 decembrie! Cei FOARTE norocoși vor veni la Brașov să se bucure de prima zăpadă din acest an. În Poiana Brașov cei mai nerăbdători oameni vor schia, deși zăpada nu e bătătorită. Alții se vor da cu sania, cu punga sau cu ce mai nimeresc. În hoteluri și pensiuni deja nu mai sunt camere libere. Românii care știau că au minivacanță și-au făcut rezervare din timp, iar ca bonus au primit zăpadă. 🙂
Hai să vedem ce se întâmplă în Brașov în această minivacanță de 1 Decembrie!

Vineri poți încerca să ai o zi de shopping. Nu de alta, dar e Black Friday, iar mall-urile din oraș se laudă cu oferte. Poate merită să dai o raită prin magazine.

Sâmbătă seară, de la ora 18.30, se încheie Festivalul Internaţional de Operă, Operetă și Balet cu opera lui W.A. Mozart, „Flautul fermecat”.
Mai târziu, de la ora 20.00, poți merge în Hof Cafe să iei parte la un concert al trupei de heavy metal, Celelalte Cuvinte.

Duminică îți recomandăm un show de Stand-Up Comedy cu Cătălin Bordea, în DEANE’S IRISH PUB & GRILL. Pe lângă glumele lui Bordea, vei mai avea încă un motiv să râzi: NU SE TERMINĂ WEEKEND-UL DUMINICĂ. E prelungit până marți, inclusiv.

Pe 1 Decembrie poți lua parte la parada militară, ce se organizează, de la ora 10.00, pe B-dul Eroilor. Manifestările dedicate Zile Naționale a României vor continua de la ora 12.00 în Piața Unirii unde va avea loc o depunere de coroane din partea Asociației Șcheii Brasovului şi Uniunea Junilor din Șcheii Brașovului şi Braşovul Vechi, urmată de o slujbă religioasă.
Tot în Piața Unirii va cânta fanfara Colegiului Naţional Andrei Şaguna, iar evenimentul se va încheia cu un scurt spectacol folcloric, organizatori Asociaţia Junilor.
La ora 18.00 va fi o retragere cu retragere cu torţe pe traseul: Biserica Neagră –Strada Mureşenilor – Bulevardul Eroilor – Comandamentul Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”.

Sau poți petrece Ziua Națională la mall. Nu e chiar tradițional, dar poate fi distractiv. La Coresi vor fi concerte și spectacole de dans tradițional pentru toți cei care vor să sărbătorească românește. La ELIANA va fi organizat un concurs de costume populare și o mulțime de surprize.

Un spectacol Folcloric de Ziua Națională a României va fi organizat și la Centrul Cultural Reduta, de la ora 18.00. Urcă pe scenă Orchestra Populară „ȚARA BRSEI”, dirijor Petrișor VARGA, Ansamblul Folcloric „POIENIȚA”, coregraf Benone PEPINE, soliștii Gabriela IUGA, Mugurel GRAMA, Florin LAURAN, Raluca VARGA. Prezintă George MURARU. Intrarea va fi liberă.

Tot de 1 Decembrie poți merge la Teatrul Sică Alexandrescu să vezi piesa „Gaițele”, de Alexandru Kiriţescu, începând cu ora 19.00.

Și nu în ultimul rând, distrează-te în această minivacanță la Brașov. Cluburile au pregătit petreceri, în Pub-uri lumea se va distra românește, iar la restaurante se vor servi numai bunătăți.

Echipa Zile și Nopți vă dorește o minivacanță excelentă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută