Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

PROIECȚIE SPECIALĂ la Cinemateca Patria: București NonSop

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii PROIECȚIE SPECIALĂ la Cinemateca Patria: București NonSop Share PROIECȚIE SPECIALĂ la Cinemateca Patria: București NonSop


„Bucureşti NonStop”, cel de-al cincilea film regizat de Dan Chişu, în care joacă Ion Besoiu, Toma Cuzin, Dorina Lazăr şi Adrian Titieni, va rula în premieră la Cinemateca Patria, miercuri, 25 noiembrie, ora 20.00.
PREȚ BILET: 10 lei.

Filmul prezintă o noapte într-un magazin non-stop aflat într-un cartier de blocuri din Capitală. Patru persoane conduc patru poveşti diferite, ieșite din comun, legate între ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „băiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim.

Este un film despre dragoste, generozitate, ură, gelozie, util şi inutil, viaţă, moarte, cu fapte bune şi rele, fără finalitate, dar şi cu umor şi cu tandreţe, având ca punct culminant ridicolul unor întâmplări şi situaţii penibile dintr-o singură noapte.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.