Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concerte speciale de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concerte speciale de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră Share Concerte speciale de Crăciun și Anul Nou la Biserica Neagră


Și anul acesta continuă  tradiția prin care Vestea Bună a nașterii Mântuitorului este adusă brașovenilor prin armonii muzicale.

În perioada așteptării venirii pruncului Isus, Corul ‘Bach’ al Bisericii Negre va transmite prin muzică bucuria acestui moment, sub titlul ‘Magnificat anima mea’, în data de 13 decembrie, de la ora 18,00. Acestei celebrări muzicale se vor alătura soliști și o orchestră simfonică formată din muzicieni ai Kameratei Kronstadt și ai ansamblului Neumarkt Brass.

Pentru al patrulea an consecutiv, Biserica Evanghelică C.A. din România — Parohia Brașov se alătură Fundației Forum ARTE pentru derularea proiectului ‘Ascultați colindul îngerilor’, în cadrul căruia 200 de elevi ai școlilor din Brașov și Sfântu Gheorghe vor învăța și cânta colinde. Evenimentul muzical care va încununa munca lor se va desfășura în data de 18 decembrie, de la ora 18,00, și va avea un scop caritabil.

Trecerea în noul an va fi marcată în Biserica Neagră prin concertul ‘La cumpăna dintre ani’, din data de 31 decembrie, ora 12:00, care va include, pe lângă muzica de orgă, mesajul spiritual al comunității evanghelice pentru anul 2016.

Biletul de intrare pentru fiecare eveniment în parte este de 20 lei, scrie bizbrasov.ro. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.