Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

10 lucruri pe care le poți face în Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 10 lucruri pe care le poți face în Bacău Share 10 lucruri pe care le poți face în Bacău


Nu știi unde să ieși ? Noi știm niște locuri foarte “cool” unde trebuie să ajungi măcar o dată.

 1 . Locuri cool de ieșit cu gașca – Crazyball Paintball Arena, paintball-ul este jocul în care îndrăzneala, puterea de decizie și cel mai important,lucrul în echipă, se combină într-o explozie de adrenalină. Funtastik Park este probabil cel mai mare loc de distracții din Bacău și merită încercat.

2. Taxi – cum procedezi  – Comandă întotdeauna un taxi de pe http://www.zilesinopti.ro/bacau și vei ști exact cu cine mergi, la ce să te aștepți si nu vei întâmpina dificultăți.

3. În ce cafenea/bar se bea ieftin –  Dacă treceți pe la Cafea cu Lapte dimineața, comandați un Frappe, o Ice Coffee sau, pentru cei curajoși, cea mai bună Irish Coffe din oraș. La prânz vă recomandăm un sandwich, alături de o limonadă, iar când se lasă seara, alegeți cu încredere orice cocktail din meniu la Play Sport Cafe.

4. Culinar / Mâncăruri ieftine – Piccadilly Risto Pub reprezintă mult mai mult decât „mâncare bună”.Locația, atmosfera, mâncarea și, bineînțeles, drink-urile, ne demonstrează la fiecare vizită de ce pub-ul de pe Banca Nationala 25 este unul dintre localurile noastre preferate.

5. Hotel – cum procedezi – Situat în zona ultracentrală a Municipiului Bacău,Ionita Sandu Sturza, Hotel President te cucerește încă de la prima vizită, nu doar prin faptul că este primitor, ci și printr-un meniu cum rar ne-a fost dat să vedem în Bacău. Numeroasele preparate din bucătăria tradițională și internațională, vor transforma orice ieșire într-o experiență memorabilă!

6. Teatru, film, muzica, dansClubul “FIESTA” este cea mai veche școală de dans din Bacău și una din primele din țară. Cinema City situat în incinta Arena Mall deține 8 săli digitale din care 4 digitale 3D, 1324 de locuri, iar Teatrul Municipal Bacovia are ca secție pentru copii și tineret Teatrul de Animație, fiind considerat unul dintre cele mai importante din România. 

7. Muzee – La acest capitol nu o să regreți dacă faci o vizită la: Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic, Muzeul de Ştiinţe ale Naturii şi Biblioteca Municipală, Casa memoriala Nicu Enea.

8. Pizzerii – Unul din cele mai populare și frecventate locuri din oraș, Piazzetta apreciat pentru pizza și bucătăria cu specific italian, pentru produsele care sunt atent alese și aduse din Italia.  Pensiunea Studio situată la kilometrul zero al orașului Bacău, lângă Parcul Trandafirilor, are cea mai bună pizza care se prepară rapid, nu-i prea scumpă, e ușurică la stomac și e bună, bună rău. 

9. Cluburi– Cele mai frecventate sunt: Club The One, Club Vanity, Ponton Summer Club și lista continuă pe http://www.zilesinopti.ro/bacau/locuri/baruri-si-cluburi/

10. Pârtia de schi Nemira Slănic Moldova – Pârtia este prevăzută cu: instalaţie de transport pe cablu, instalaţie de înzăpezit artificial, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto și serviciu de salvamont.

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.