Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Weekend cu filme bune la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend cu filme bune la Brașov Share Weekend cu filme bune la Brașov


Weekend-ul acesta este dedicat în special cinefililor, la Brașov. Se desfășoară două evenimente de amploare pe care nu vrei să le ratezi dacă faci parte din această categorie sau dacă pur și simplu vrei să vezi un film bun, într-o zi de relaxare, alături de preietenii tăi.

De vineri și până duminică se desfășoară, la Cinemateca Patria Brașov, Gala Filmului de Autor. Proiecțiile în premieră încep cu Dheepan, câștigător al Palme d’Or la festivalul de la Cannes 2015. Poți vedea „Oraşul câinilor / White God”, filmul biografic „Amy”, despre cântăreața Amy Winehouse, „Capital uman/Il capitale umano”, propunerea Italiei pentru Oscar și „Familia Bélier / La famille Bélier”.

Sâmbătă, la Cityplex Brașov ești invitat la cea de-a 20-a ediție a evenimentului Noaptea Devoratorilor de Publicitate. Pentru că uneori reclamele pot fi enervante, dar alteori chiar ne surprind și ne fac să zâmbim.
Tot la Cityplex – Eliana Mall sâmbătă, de la ora 19:00, dacă iei de la bar produse de minim 8 lei, poți vedea fără alte costuri comedia „TESTAMENTUL NOU NOUȚ /LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT”. E cu și despre Dumnezeu și sigur te va face să zâmbești.
Nu putem să uităm de premierele săptămânii! Rulează în cinematografe „Jocurile foamei: Revolta – Partea a II-a”, dar și noul film al Angelinei Jolie, „Pe malul mării”.
Vezi pe site sau pe aplicația Zile și Nopți programul cinematografelor din oraș.

Dar weekendul acesta nu e doar despre filme, ci și despre teatru. E în plină desfășurare Festivalul de Dramaturgie Contemporană 2015. Așa că ești așteptat și la teatru.
Serbările Normalității poposesc duminica aceasta la Coresi Shopping Resort! Vino la concert CRBL și Alessia, începând cu ora 17.00, în parcarea Coresi.

Noi iți propunem să faci o cură cu popcorn și filme bune în acest final de săptămână. Îți garantăm că vei scăpa de câteva kilograme de stres pe care le-ai acumulat săptămâna asta la job.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.