Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

În weekendul 20-22 noiembrie, la Coresi fiecare copil are dreptul la distracție!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii În weekendul 20-22 noiembrie, la Coresi fiecare copil are dreptul la distracție! Share În weekendul 20-22 noiembrie, la Coresi fiecare copil are dreptul la distracție!


Între 20 şi 22 noiembrie, te aşteptam la Coresi Shopping Resort cu o serie de evenimente prin care să ne bucurăm împreună de libertatea, creativitatea şi optimismul copiilor noştri! În 20 noiembrie 1989 a fost semnată Convenția ONU cu privire la drepturile copilului, această zi devenind ulterior Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Vineri 20 noiembrie, vino la scena Coresi începând cu ora 18:00 ca să cunoşti lotul complet de ski alpin al Clubului Corona Braşov, compus din copii, cadeți, juniori şi adulți. Vor fi mândri să fie prezentați oficial şi să afişeze noul echipament al sezonului de iarnă 2015-2016!

Sâmbătă 21 noiembrie, elevii Liceului Pedagogic Andrei Mureşanu Braşov te invită la un atelier de creație gratuit, pe tema Drepturilor Copiilor din întreaga lume! Îi găseşti la Şezătoare, între orele 11:30-13:00! Scena Coresi îi primeşte din nou pe mare drag pe prietenii noştri de la Valiza cu Teatru, într-un spectacol de teatru de păpuşi cu morală, intitulat “Micul judecător” (11:30-12:10)!

Nu rata atelierul Organizației de Cercetaşi Orizont Braşov (centru local), care se pregătesc temeinic să aducă bucurie de Crăciun copiilor defavorizați din centrele de plasament Tărlungeni şi Săcele! Atelierul constă în confecționarea de felicitări pentru Crăciun, pe care fiecare micuț le poate crea şi dona ulterior copiilor din cele două centre, care cu siguranță le vor primi cu multă bucurie!

După-amiaza de sâmbătă aduce la Coresi 21 copii extraordinari, talentați şi promițători ai Liceului de Muzică Tudor Ciortea din Braşov! Aceştia vor interpreta vocal şi instrumental melodii româneşti şi internaționale care cu siguranță te vor captiva la scenă între orele 16:00-17:15!

Duminică, 22 noiembrie, membrii Asociației Rază de Speranță Braşov (copii cu autism şi copii tipici) ne vor arăta că talentul şi pasiunea pentru artă sunt lipsite de bariere! După spectacolul care debutează la scenă la ora 16:30, nu ezita să participi alături de ei la atelierul de terapie prin artă de la Şezătoare (16:45-17:45).

Serbările Normalității poposesc duminica aceasta la Coresi Shopping Resort! Proiectul “Start – o viață de calitate în siguranță”, dezvoltat de Agenția pentru egalitatea de şanse între femei şi bărbați, îşi propune să crească gradul de conştientizare a tuturor actorilor sociali cu privire la principiile egalității de şanse, a fenomenului violenței domestice şi traficului de persoane, la nivel național, şi să dezvolte mecanisme şi măsuri eficiente, integrate și sistemice, pentru prevenirea, combaterea, intervenția şi monitorizarea violenței domestice şi a traficului de persoane la nivel național.

Acțiunile din cadrul evenimentului vor avea loc în parcarea Coresi, după următorul program:

11:00 – 15:00 – Program pentru copii (Face-painting, baloane, desene, figurine)

15:00 – 18:00 – Karaoke, dans, concursuri cu premii

17:00 – 20:00 – concert CRBL, ALESSIA, MC CRISTI NIȚU

 

La Ocolul Însorit, Asociația Metropolitană Braşov îți prezintă sâmbătă şi duminică o expoziție de fotografii aparținând lui Mihai Benea. Imaginile redau peisajele agro-pastorale din zona Fundata şi Moieciu de Sus şi au fost realizate în cadrul unui proiect cu finanțare SSE.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută