Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

A fost instalat bradul în Piața Sfatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii A fost instalat bradul în Piața Sfatului Share A fost instalat bradul în Piața Sfatului


Dacă vei merge astăzi în Piața Sfatului vei fi întâmpinat de un brad semeț, înalt de 28 de metri și în vârstă de 67 de ani, care vestește venirea sărbătorilor de iarnă în curând. Bradul a fost instalat aseară după ce a fost transportat din zona Vama Buzăului. Două zile a durat drumul până în oraș dată fiind mărimea bradului.

Împodobirea va începe chiar astăzi, iar la final va avea 50 de șiruri luminoase pe ramuri, 40 de sfere luminoase 3D, 60 de conuri luminoase și 40 de ghirlande cu leduri pe verticală, fiecare cu o lungime de 25 de metri. De asemenea, în spirală, vor mai fi montate 250 de șiruri țurțuri luminoși cu led de 0,5 metri și alte 100 de șiruri cu țurțuri de 1,5 metri. Nu în ultimul rând, în bradul din Piața Sfatului vor fi puse și șiruri de beteală, dar și globuri și steluțe, astfel ca pomul să fie aspectuos și pe timp de zi, scrie bizzbrașov.ro.

Un brad de dimensiuni mai mici ar urma să fie montat și în Piața Enescu.
Brașovul va deveni oraș de poveste în seara de 6 decembrie. Până atunci hai să ne amintim cum a fost anul trecut de sărbători. 

Galerie foto: Diana Bobeș

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.