Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Va fi „Haos de Crăciun” în cinematografe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Va fi „Haos de Crăciun” în cinematografe Share Va fi „Haos de Crăciun” în cinematografe


Crăciunul acesta va fi de comedie alături de numeroasa familie Cooper. O serie de evenimente neașteptate vor transforma singura noapte magică din an într-una haotică, iar legăturile de familie vor fi puse la mare încercare. Crăciunul petrecut alături de cei dragi face subiectul comediei regizate de Jessie Nelson. O serie de vizitatori neaşteptaţi şi evenimente neobişnuite vor da peste cap întregul ritual de Crăciun, respectat de familia Cooper fără excepţie an de an. Printre întâmplări presărate cu umor şi tensiuni, membrii clanului vor redescoperi importanţa familiei şi spiritul sărbătorilor de iarnă.

Cu o distribuţie impresionantă din care fac parte Ed Helms, Diane Keaton, Alan Arkin, John Goodman, Amanda Seyfried, Marisa Tomei şi Olivia Wilde, comedia „Haos de Crăciun” dă startul tradiţiilor de iarnă şi ajunge în premieră pe marile ecrane din 27 noiembrie, distribuită de Freeman Entertainment.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.