Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Testamentul Nou Nouț – Spectacol EVENIMENT la cinema Cityplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Testamentul Nou Nouț – Spectacol EVENIMENT la cinema Cityplex Share Testamentul Nou Nouț – Spectacol EVENIMENT la cinema Cityplex


Independența Film anunță ca în data de 20 noiembrie va avea loc premiera în cinematografele din România a comediei “TESTAMENTUL NOU NOUȚ/LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT în regia lui Jaco van Dormael, unul dintre cei mai originali cineaști ai momentului, cunoscut publicului din România pentru filmul Mr. Nobody, și va putea fi vizionat GRATUIT la cinema Cityplex – Eliana Mall sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 19:00, dacă achiziționați de la bar produse de minim 8 lei.

 

SINOPSIS

" "

 

Dumnezeu există!

El locuiește în Bruxelles, și se poartă oribil cu cu soția sa și fiica lor, Ea, care are 10 ani. Dacă despre fiul lui (JC) știm o mulțime de lucruri, despre Ea nu știm mai nimic. Pentru că nu mai suportă modul în care tatăl ei se comportă cu oamenii, Ea se revoltă, intră în biroul acestuia și trimite tuturor prin SMS datele la care se vor stinge din viață, apoi fuge de acasă. Pentru unii oameni, vestea nu va aduce nimic nou, dar altora le va schimba complet viața.

”TESTAMENTUL NOU NOUȚ /LE TOUT NOUVEAU TESTAMENT” a fost proiectat anul acesta la Festivalul Internațional de Film de la Cannes în Quinzaine des Réalisateurs.Filmul lui Dormael reprezintă propunerea Belgiei pentru Premiile Oscar ce vor avea loc pe 28 februarie 2016. Nominalizările vor fi anunțate pe 14 ianuarie.

 

DISTRIBUIT ÎN CINEMATOGRAFELE DIN ROMÂNIA DE INDEPENDENTA FILM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută