Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Dragoș Bucur și Raluca Aprodu aduc iubirea pe marele ecran

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Dragoș Bucur și Raluca Aprodu aduc iubirea pe marele ecran Share Dragoș Bucur și Raluca Aprodu aduc iubirea pe marele ecran


„Poveste de dragoste” este un love story autentic. Filmul spune povestea Apriliei (Raluca Aprodu) și a lui Sebastian (Dragoș Bucur), doi tineri artiști care își trăiesc povestea de dragoste dincolo de greutățile vieții și presiunile societății.
Pornind de la o întâmplare reală, Poveste de dragoste aduce în prim plan o întrebare actuală: “Dacă un om poate fi fericit în viața personală și viața profesională în același timp, la același nivel” (Raluca Aprodu). Un film despre compromisuri și momentele în care poți să le faci, „dacă compromisurile le faci pentru a-ți fi bine și mai bine”(Dragoș Bucur), despre greutățile pe care le poți întâmpina și despre lucrurile care îți dau puterea de a merge mai departe.
Pentru Raluca Aprodu, misiunea nu a fost deloc ușoară. “Să te cheme și Aprilia, să mai fii și o fată frumoasă, să joci și într-o poveste de dragoste nu cred că există ceva mai dificil pentru o actriță”, spune Alexandru Darie despre Raluca. “Aprilia învață să trăiască în acest film. Își începe viața îndrăgostindu-se, devine femeie în acest film. E o trecere de la păpușa stereotipă din începutul timpului până la femeia care sacrifică totul de dragul iubirii”, spune Mișu Predescu, producătorul filmului, despre personajul Ralucăi Aprodu.

Nici pentru Dragoș Bucur misiunea nu a fost mai simplă: a luat lecții de vioară și a trebuit să se pună în pielea unui personaj diferit de tot ce a mai jucat până acum: un tip romantic, “acel tip de personaj pe care îl joci odată-n viață”, după cum declară actorul. Deși la prima vedere este un tip sensibil, în Sebastian se ascunde un bărbat puternic, capabil să facă tot ce îi stă în putință pentru a-și salva povestea de iubire.

Lungmetrajul “Poveste de dragoste” este un film despre iubirea dintre doi tineri artiști din zilele noastre. În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Doar că nu e atât de simplu cum pare. Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă. E vremea Crăciunului și viata îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească. Dragostea învinge întotdeauna, sau nu?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.