Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cum să ai un weekend #rock în Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum să ai un weekend #rock în Brașov Share Cum să ai un weekend #rock în Brașov


România este rock în momentul de față, fie că ascultă sau nu în mod normal acest gen de muzică.
De asemenea, românii care doresc schimbarea iubesc cultura, sunt oameni dezinvolți, liberi în gândire, civilizați și uniți.
Redacția Zile și Nopți îți propune câteva evenimente din oraș, care se înscriu în cele descrise mai sus. Iată cum poți să ai un weekend #rock în Brașov!

Când termini programul de muncă, după o săptămână dificilă pentru noi toți, îți recomandăm să te relaxezi, să uiți de totate la o piesă de teatru. „Dansând în noapte” este pusă în scenă la Teatrul Sică Alexandrescu, în această seară, de la ora 19.00.

Muzica face parte din viața noastră zi de zi, dar în ultima săptămână am putea spune că muzica ne-a unit la propriu. Așa că îți propunem ca seara de vineri să o dedicăm rock-ului. Poți să mergi începând cu ora 21.00 în Bazar Pub, unde e seara Rock-Unplugged. Și tot în această seară, în Formula Pub este Tribute Night – BLACK SABBATH (prefix tm) & NIGHTWISH (new proscenium). Muzica live se va auzi acolo timp de peste trei ore.

Sâmbătă dimineață îți recomandăm să vizitezi târgul Transylvania Wine Fair, ajuns la cea de-a treia ediție. La acest eveniment vei putea afla noutățile de pe piața vinului, vei putea degusta cele mai bune vinuri și bineînțeles, vei putea cumpăra vinul preferat la cele mai mici prețuri.

Îți propunem să dedici această sâmbătă unui eveniment cultural de neratat. Să fii #rock înseamnă să apreciezi muzica bună și evenimentele de clasă. Așa că nu poți rata Marea Gală a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet, cu începere de la ora 18.30.

Duminică ieși la plimbare cu cei dragi. Doar e zi de relaxare! Du-i pe copii la teatrul de păpuși, mergeți la desene animate la Cinemateca Patria, plecați în parc să vă jucați printre frunzele uscate, ați putea urca pe Tâmpa să admirați orașul îmbrăcat în culorile toamnei.
Un film clasic, poate un blockbuster (nu uita că are premiera SPECTRE), și, de ce nu, o altă seară cu muzică și prieteni în Temple Pub poate încheia weekend-ul tău cultural, diferit, excentric… #rock!

P.S. Până și Papa Francisc este rock. Își va lansa pe 27 noiembrie un album de rock progresiv numit „Wake Up!”. 🙂

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.