Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concert caritabil de muzică clasică la Sala Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert caritabil de muzică clasică la Sala Patria Share Concert caritabil de muzică clasică la Sala Patria


Miercuri, pe 11 noiembrie, de la ora 19.00, are loc la Sala Patria un concert caritabil de muzică clasică pentru construcţia unui centru regional dedicat tinerilor cu handicap mental sever.

Protagonişti sunt pianistul Horia Mihail, violoncelistul Alessandro Menegardi şi violonistul Cristian Mandu. Cei din urmă sunt și pioloți de aeronave Airbus.

" "

Împreună, cei trei urmăresc să strângă fonduri pentru construcţia unui centru regional dedicat tinerilor cu handicap mental sever. „Acest centru va include locuinţe de tip familial şi ateliere protejate, dedicate celor care, la vârsta de 18 ani, sunt excluşi din sistemul de asistenţă socială şi educaţie al statului, deşi nu pot duce o viaţă complet independentă. O parte rămân în grija familiilor, însă pentru cei care sunt orfani, excluderea dintr-un sistem de asistenţă le pune în pericol nu doar posibilitatea unei reale incluziuni, ci chiar viaţa”, spune psih. dr. Ovidiu Damian, directorul Asociaţiei Hans Spalinger (AHS).

Pentru a strânge fondurile necesare, intrarea la concert se va face pe baza unei donaţii a cărei valoare o poate stabili fiecare spectator. De asemenea, donaţiile se pot trimite şi direct în contul AHS. Viitorul centru va fi deschis în comuna Jucu din judeţul Cluj, scrie bizzbrasov.ro.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută