Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cinema One te trimite la Târgul de Crăciun din Viena

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cinema One te trimite la Târgul de Crăciun din Viena Share Cinema One te trimite la Târgul de Crăciun din Viena


O nouă surpriză marca Cinema One. Sărbătorile vin mai devreme pentru braşoveni, dar nu numai! Dăm startul unei noi campanii, „Cinema One te trimite la Târgul de Crăciun din Viena”, care se va desfăşura în perioada 06 noiembrie (ora 12:00) – 06 decembrie 2015 (ora 14:00).
Premiul oferit în cadrul Campaniei constă într-o excursie la Târgul de Crăciun din Viena, în perioada 17-20 decembrie 2015, oferită de Eurolines România şi TUI Travel Center.
Pachetul conţine trei nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, la hotelul Donauwalzer 3*, cu bilet de avion dus – întors (BlueAir), zbor din Bucureşti, taxe de aeroport şi bagaj de mâna, incluse.

Cum puteţi ajunge la Târgul de Crăciun din Viena?

Persoanele care achiziţionează produse din hipermarketul Auchan şi cumpără bilet la film, la Cinema One, în perioada 06 noiembrie – 05 decembrie 2015 pot lua parte la această campanie promoţională. Fiecare client Auchan va primi odată cu bonul fiscal de cumpărături, un flyer cu promoţiile Cinema One, care include şi un talon de înscriere la tombolă. Clienţii care doresc să participe la Campania noastră, trebuie să se prezinte la cinematograf cu acest flyer şi bonul fiscal de cumpărături şi să achiziţioneze minim un bilet la film. Participanţii vor completă talonul de înscriere şi îl vor depune în urnă special amenajată, lângă casele de bilete Cinema One.

Contravaloarea produselor achiziţionate din hipermarketul Auchan pe un singur bon fiscal trebuie să fie de orice valoare, achitată cu numerar, cu orice tip de card emis de o instituţie bancară/de credit şi/sau instituţie financiară nebancară sau plătite cu bonuri de masă.
Taloanele pot fi introduse în urnă între orele 10:00 şi 23:00, în intervalul 06.11. – 05.12.2015.

Înscrierea (depunerea taloanelor în urne) se va face exclusiv în perioada Campaniei. Se va acordă un singur talon de participare pentru un singur bon fiscal.
Acest talon va fi completat de către Participant prin indicarea obligatorie a următoarelor informaţii:
– Nume
– Prenume
– Telefon
– Email
– Localitate
– Bon de casă Auchan nr. / dată
– Bilet film Cinema One nr. / dată
– Acordul pentru prelucrarea datelor
Un Participant poate completă un talon de participare, pentru fiecare bon fiscal şi bilet la film deţinut de acesta, din perioada promoţională.Se pot înscrie în vederea participării la Campanie doar persoanele fizice cu domiciliul sau reşedinţa în România care, la dată înscrierii, au împlinit vârstă de 18 ani.
La finalul campaniei, duminică, 06 decembrie 2015, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorţi manuală. Tragerea la sorţi se va desfăşura în prezenţa unui reprezentant al organizatorului şi unui notar public.

Premiul Campaniei va fi înmânat câştigătorului numai în baza unui proces verbal de predare-primire care conţine datele de identificare ale câştigătorului, bonurile fiscale emise de hypermarketul Auchan şi de Cinema One, precum şi semnătură de primire şi de predare a câştigătorului, respectiv a reprezentantului Organizatorului. Refuzul de a semna orice document ce atestă atribuirea efectivă a premiului către câştigător conduce la pierderea dreptului câştigătorului de a intră în posesia premiului.
Numele câştigătorului va fi postat pe pagină de Facebook www.facebook.com/cinemaonebrasov şi pe site-ul Concurs | Cinema One

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută