Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Terapia şi Activităţile Asistate de Animale pentru persoane cu nevoi speciale

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Terapia şi Activităţile Asistate de Animale pentru persoane cu nevoi speciale Share Terapia şi Activităţile Asistate de Animale pentru persoane cu nevoi speciale


Pentru prima dată în Braşov, la sediul Asociaţiei „Copiii de Cristal”, va avea loc un workshop de prezentare a cursului postuniversitar „Terapia şi Activităţile Asistate de Animale pentru persoane cu nevoi speciale”, la care vă invităm să participaţi.

Workshop-ul va fi susţinut chiar de către cadrele universitare de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Prezentarea cursului postuniversitar „Terapia şi Activităţile Asistate de Animale pentru persoane cu nevoi speciale” va avea loc pe 14 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Centrul de Intervenţie Specializată în Autism al Asociaţiei „Copiii de Cristal” de pe Str. Panselelor.

Cursul va fi prezentat de Conf. Dr. Abil. Alina S. Rusu (Universitatea Babeş-Bolyai, Prodecan Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei), Conf. Dr. Abil. Andrei D. Mihalca (Prorector, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Diplomat ECZM) şi Şef Lucrări Dr. Ciprian Ober (Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Rezident ECVS).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută