Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

4 restaurante din Iași cu spații de joacă pentru copii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 4 restaurante din Iași cu spații de joacă pentru copii Share 4 restaurante din Iași cu spații de joacă pentru copii


În ultimul timp, oamenii din jurul meu sunt din ce în ce mai preocupați de localurile din Iași unde pot merge împreună cu copiii.

Majoritatea oamenilor pe care îi cunosc și care îmi sunt prieteni au copii. Și, în ciuda unei credințe populare care spune că, atunci când ai copil, ți se limitează cu mult viața socială, aceștia chiar ies din casă, se întâlnesc cu alții (de vârsta lor) și socializează.

Unii dintre ei mi-au recomandat câteva localuri din Iași care vin la pachet cu spații de joacă pentru copii. Sunt locuri în care „oamenii mari” se pot relaxa în voie, în timp ce copiii lor se distrează în spațiile frumos amenajate pentru ei.

Little Texas Kids Village

Pe primul loc în recomandări este Little Texas. În afară de atmosfera plăcută, avantajul la Little Texas este că spațiul de joacă pentru copii este separat în totalitate de restaurant. În plus, acesta este amenajat aparte, în stil texan, spre încântarea celor mici.

Spațiu intim și prietenos la TAGO

Prietenii mei recomandă cu drag TAGO pentru atmosfera plăcută, pentru că este un local intim și frumos amenajat, dar și pentru că spațiul de joacă pentru copii este colorat și vesel iar copiii se simt bine aici. De altfel, sloganul TAGO este „Familly restaurant”.

Spațiu de joacă românesc La Conac

La Conac este recomandat pentru mâncarea bună, pentru atmosfera prietenoasă, pentru decorul ce te poartă parcă în poveștile românești, dar și pentru spațiul de joacă pentru copii. Acesta este amenajat în stilul specific românesc, cu scaune pictate manual, covoare țesute și stergare pe pereți – o adevărată explozie de culori ce îi va încânta pe copii.

Decor de poveste La Plăcinte

Un alt loc din Iași foarte îndrăgit este La Plăcinte, restaurantul ce te îmbie să guști bucatele tradiționale moldovenești, în timp ce copilul tău se joacă alături de alții într-un spațiu drăguț și foarte frumos amenajat, cu pereți colorați și cu tot felul de activități ce îi vor capta atenția.

Alte restaurante cu spații de joacă

Lista restaurantelor recomandate este destul de lungă. Ea mai curpinde și La Castel, All Seasons, Taverna Bucium, Bavaria sau Casa Livaki.

Articol de: Ines Dumitriu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută