Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Arome și gusturi noi la President Hotel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Arome și gusturi noi la President Hotel Share Arome și gusturi noi la President Hotel


Nu e prima dată când vă îndemnăm să vă relaxați la PRESIDENT HOTEL. Situat pe str. Ionita Sandu Sturdza nr.11este locația perfectă pentru organizarea unor conferințe de afaceri, a unor mese festive sau pentru a servi cina într-o ambianță deosebită.

Trebuie să știți că adevăratul motiv pentru care trebuie să ajungeți aici este restaurantul hotelului, locul în care se servește de departe, cea mai bună ruladă din piept de curcan, friptură de berbecuț, dar și cea mai bună panna cotta cu sos de fructe.

Numeroase alte preparate din bucătăria tradițională și internațională, gătite la câţiva paşi de oraș, departe de agitaţia şi stresul oraşului, vor transforma orice ieșire într-o experiență memorabilă!

Terasa , aflata la etajul cinci al hotelului, oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra orașului reprezentând locul ideal de relaxare și de a petrece momente inedite.

PRESIDENT HOTEL

Str. Ionita Sandu Sturdza nr. 11 

Telefon: 0234 588.000 

 

 

 

 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.