Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

La Coresi, școala începe cu sport și evenimente culturale pentru toată familia!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Coresi, școala începe cu sport și evenimente culturale pentru toată familia! Share La Coresi, școala începe cu sport și evenimente culturale pentru toată familia!


Toamna aceasta, la Coresi Shopping Resort continuăm să susținem evenimentele culturale din Brașov în contextul candidaturii orașului la statutul de Capitală Culturală Europeană în 2021. Te așteptăm începând de joi, 17 septembrie până duminică, 20 septembrie 2015 la Târgul de Kulturalizare Bookstadt, un amplu eveniment cultural și de mobilizare comunitară organizat de librăria Bookcity.

Bookstadt este mai mult decât un târg de carte, este un “Târg de Kulturalizare” care te invită la „o colonizare culturalăˮ prin citit, răsfoit, lansări de carte, momente de lectură publică, ateliere de parenting și de joacă educativă. Târgul de carte și activitătile conexe se vor desfășura în Piața cu Copaci, punctul central al evenimentelor din Coresi Shopping Resort.

Peste 20 de edituri, prezente sau reprezentate, își vor face cunoscută oferta de carte de toate genurile iar pentru că ne vom întâlni în primul „week-end de școalăˮ, vei putea găsi la târg și manuale, materiale auxiliare și rechizite.

În cele 4 zile de Bookstadt, nu rata nici evenimentele organizate – lansări de carte, lecturi publice, întâlniri cu scriitori renumiți și ateliere creative pentru copii! Autori cunoscuți ai unor titluri de colecție vor fi prezenți la Bookstadt pentru discuții cu cititorii și îti vor aduce emoția unor lecturi spirituale (Joi, 17 septembrie, ora 19.00 – SEGA – Namaste, un roman de aventuri spirituale în Nepal) sau a unor povești de viață (Vineri, 18 septembrie, ora 17.30 – PETRONELA ROTAR – Alive și O să mă cunoști de undeva).

Pentru că ne dorim ca începutul de an școlar să fie un moment de succes pentru toți copii, te provocăm să îi susții și tu pe cei care nu își permit nici măcar minimul necesar pentru a merge la școală, donând în perioada 1-20 septembrie, cărți, manuale, caiete și rechizite în urnele de colectare special amenajate în fața librăriei Bookcity și la intrarea în supermarketul Auchan Coresi! De asemenea, participarea la atelierele pentru copii se va face in baza unei donații, sumele colectate fiind destinate Asociației de Servicii Sociale SCUT, Centrului de zi Rază de Lună din Codlea, Fundației Casa Mea din Prejmer și Școlii Rupea, prin intermediul Inspectoratului Județean Brașov.

Programul complet al evenimentelor din cadrul târgului este disponibil la adresa https://www.facebook.com/events/1473648092960187/, sau pe www.bookcity.ro/bookstadt.

Pentru că ne dorim să încurajăm copiii să facă sport, joi, 17 septembrie susținem campania i evenimentul Federației Române de Scrimă!
Ana Maria Popescu (ex-Brânză), Simona Pop, Bianca Pascu și alți actuali și foști campioni ai scrimei românești se vor afla joi, 17 septembrie, începând cu ora 17:00 la ‪‎Coresi pentru “FlashMob România 2015”. Te așteaptă lânga locul de joacă din exterior, cu demonstrații simultane, autografe și alte acțiuni de popularizare a acestui sport, alături de sportivii și antrenorii de la cluburile de scrimă din Brașov!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.