Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Magazinul BSB vine la Coresi cu noi colecții si tendințe!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Magazinul BSB vine la Coresi cu noi colecții si tendințe! Share Magazinul BSB vine la Coresi cu noi colecții si tendințe!


La Coresi Shopping Resort ai mereu parte de surprize și noutăți care să îți facă experiența de shopping mai plăcută și mai diversă! Începând din această toamnă, brandul de îmbrăcăminte și accesorii BSB revine în Brașov cu un magazin a cărui inaugurare va avea loc vineri, 11 septembrie.

Amenajat în stilul minimalist și rafinat specific BSB, noul magazin te va întâmpina cu o colecție creată pentru femeia urbană, activă, preocupată să îsi pună în valoare libertatea de mișcare și naturalețea. Ținutele BSB din colecția toamnă-iarnă 2015-2016 te vor însoți atât la întâlnirile oficiale din timpul săptămânii cât și la petrecerile sofisticate sau plimbările în natură din weekend. Mai mult, versatilitatea designului îti va permite să adaptezi piesele de bază ale colecției, indiferent de stilul pe care vrei să îl abordezi.

Indiferent de anotimp, piesele colecțiilor BSB vorbesc despre feminitate și senzualitate: forme relaxate care flatează silueta, ținute pentru fiecare zi sau pentru ocazii speciale, haine confortabile de o calitate remarcabilă.    

Fondat în 1980, brandul BSB este unul din liderii de modă europeni, deținând peste 150 de magazine. Calitatea produselor, designul mereu aliniat tendințelor internaționale și mijloacele performante de producție – acestea sunt ingredientele ce determină succesul și notorietatea BSB.

Te așteptăm așadar vineri, 11 septembrie începând cu ora 10:00 în noul magazin BSB, să descoperi bucuria și culoarea pe care ți le aducem în fiecare zi, indiferent de anotimp, la Coresi Shopping Resort!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.