Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Luni 14 septembrie, râzi pe săturate la Gala Stand’Up Fest de la Coresi Shopping Resort

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Luni 14 septembrie, râzi pe săturate la Gala Stand’Up Fest de la Coresi Shopping Resort Share Luni 14 septembrie, râzi pe săturate la Gala Stand’Up Fest de la Coresi Shopping Resort


În luna septembrie, evenimentele de mare anvergură se țin lant la Coresi Shopping resort! Luni, 14 septembrie începând cu ora 19:00, gala celei de-a treia ediții a festivalului național de stand-up Stand’Up Fest aduce pe scena Coresi câștigătorii celui mai amuzant festival brașovean!

Stand’Up Fest este un festival competițional de stand-up comedy organizat anual în luna septembrie de Asociația Culturală Fanzin. În cadrul concursului, 20 de concurenți din toată țara se „dueleaza în glume” pentru marele premiu în valoare de 1.000 euro.

Cei 20 de concurenți selectați de juriu pentru ediția a 3-a Stand’Up Fest sunt (în ordine alfabetică): Alex Mocanu, Marius Covache, Calita Ana Maria, Alex Minculescu, Lungu Adrian (Adi Bobo), Victor Dragan, Florin Fratila, Dan Marin, Tanase George, Tinta Constantin George, Nae Nicolae, Popa Claudiu, Maria Popovici, Dumitras Gabriel (Bobi), Doru Mihailescu, Bighei Cosmin, Bogdan Nonic, Alexandru Banciu, Marius Pasca, Alexandru Goina.

Acestia vor participa la 2 semifinale, vineri, 11 septembrie și sâmbătă, 12 septembrie. În urma votului publicului și a juriului (50% contează votul publicului, 50% votul juriului) din fiecare semifinală vor fi aleși 3 concurenți pentru marea finală de duminică 13 septembrie. Juriul este format din Narcisa Sârboiu (Manager/Producător), Florin Itu (Producător) și Claudiu Teohari (Comediant).

Pe lângă secțiunea de concurs, la Stand’Up Fest sunt invitați și cei mai cunoscuți stand-uperi din România: Bobonete, Văncică, Mihai Rait, Bordea, Badea, Micutzu, Sergiu, Andrei, Teo, Vio și Costel.

Luni, 14 septembrie, Coresi Shopping Resort găzduieste cele mai bune momente din cadrul concursului, alături de câștigătorii competiției de anul acesta. Te așteptăm la scena din Piața cu Copaci cu glume savuroase, comici consacrați sau în plină ascensiune, precum și cu un spectacol de ventrilocie cu Eduard Andrei Sandu, de care cu siguranță îți amintești de la ultima ediție a concursului Românii au Talent! Participarea este liberă, iar distracția garantată!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.