Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

”It Happened in Saint-Tropez / Oameni, săruturi, iubiri” – proiecție gratuită la Cityplex

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”It Happened in Saint-Tropez / Oameni, săruturi, iubiri” – proiecție gratuită la Cityplex Share ”It Happened in Saint-Tropez / Oameni, săruturi, iubiri” – proiecție gratuită la Cityplex


”It Happened in Saint-Tropez / Oameni, săruturi, iubiri”
Spectacol EVENIMENT la cinema Cityplex – Eliana Mall
Sâmbătă, 12 septembrie 2015, ora 19:00
Acces LIBER în limita locurilor disponibile

Informații despre film

Regia:  Danièle Thompson
Cu: Eric Elmosnino, Kad Merad, Monica Bellucci
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 100 minute
Țara: Franța
Subtitrat
Rating: AG

Un nou film european, în regia lui Danièle Thompson, ”It Happened in Saint-Tropez / Oameni, săruturi, iubiri” se va lansa in cinematografele din România începând cu 11 septembrie și va putea fi vizionat GRATUIT la cinema Cityplex – Eliana Mall sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 19:00, dacă achiziționezi de la bar produse de minim 8 lei.

SINOPSIS

Relaţia lui Roni şi Zef n-a fost niciodată prea bună, carierele, mentalitatea, chiar şi soţiile lor fiind total diferite. Zef este un muzician care trăieşte doar pentru muzică şi religie, în timp ce Roni, un bijutier bogat, este adeptul vieţii luxoase.

Soţia lui Zef moare cu câteva zile înainte de nunta fiicei lui Roni. Această întâmplare neaşteptată creează noi conflicte între cei doi fraţi.

Singurul lucru care îi mai leagă este tatăl lor senil şi fiicele lor, care sunt prietene bune. Şirul de neînţelegeri, trădări şi minciuni duce la o adevărată catastrofă familială. Totuşi, din toată nebunia asta înfloreşte şi o poveste dragoste… sau două!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.