Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul de Cultură Urbană BOHEMIAN SQUARE

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul de Cultură Urbană BOHEMIAN SQUARE Share Festivalul de Cultură Urbană BOHEMIAN SQUARE


Ediția a III-a, 21 – 23 August 2015

Festivalul de Cultură Urbană BOHEMIAN SQUARE este un eveniment cultural-artistic pentru comunitatea brașoveană, cu o paletă variată de activități – oferind o alternativă de petrecere a timpului liber în mod interactiv și constructiv în spațiul public.

Scopul festivalului este dezvoltarea simțului responsabilității cetățenilor asupra spaţiului public prin evidențierea și îmbogățirea valorilor cultural-artistice, cât și stimularea participării comunității la intervențiile oferite în aceste spații urbane.

În 2015 acesta se extinde organic, atât ca locații, ofertă de programe cât și numărul de artiști și parteneri implicați. Caracterul inovator al proiectului se reflectă în folosirea spațiului public ca o mare galerie în aer liber. Festivalul crează spaţii noi pentru desfăşurarea actului cultural.

Secțiunile ediției 2015 sunt următoarele:

  1. Expoziții de arte vizuale
  2. Intervenții și instalații de artă și arhitectură în spațiul public
  3. Design românesc contemporan
  4. Spectacole de muzică, teatru, dans și proiecții
  5. Workshopuri de creație

Prin programele oferite dorim să motivăm oamenii să treacă de statutul de simplu vizitator, obsevator și să devină participanți activi, să intre în vorbă cu artiștii invitați, să ia pensula în mână și să picteze alături de ei, sau să contribuie la instalațiile care sunt realizate în timp real, chiar la locație.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută