Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Transformaţi orice idee, proces sau business într-un website cu design unic pentru PC sau dispozitive mobile (tabletă sau smartphone).

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Transformaţi orice idee, proces sau business într-un website cu design unic pentru PC sau dispozitive mobile (tabletă sau smartphone). Share Transformaţi orice idee, proces sau business într-un website cu design unic pentru PC sau dispozitive mobile (tabletă sau smartphone).


Website La Comandă (WLC) este o echipă tânără din Brașov care și-a propus să ofere servicii software și de design personalizate.

Vă invităm să descoperiți avantajele tehnologiei și soluțiile ce se pot realiza special pentru business-ul dumneavoastră.

5 motive pentru a începe o colaborare cu WLC:

1. DESIGN UNIC: fiecare proiect primește din partea noastră o identitate unică începând cu logo-ul, font-urile, paleta de culori și până la numeroase tipuri de materiale de promovare (cârți de vizită, cataloage, pliante, produse, ș.a.m.d).

2. SOFTWARE PERSONALIZAT: fiecare proiect este construit de la zero respectând cerințele și nevoile business-ului dumneavoastră utilizând mix-ul optim de tehnologii și standarde.

3. COLABORARE ACTIVĂ: ne bazăm pe dialogul direct dintre dumneavoastră și echipa WLC pentru a fi la curent cu evoluția proiectului până la livrarea lui (și după).

4. SERVICII COMPLETE: consultanță, cercetare, evaluare, estimări, design, realizare prototipuri, dezvoltare software / web / mobile, testare, mentenanță, realizare documentații și manuale de utilizare, livrare și instalare.

5. DREPTURI ȘI CONFIDENȚIALITATE: vă respectăm dreptul la confidențialitate printr-un proces de dezvoltare privat iar la final, proiectul vă este livrat în totalitate (primiți codul sursă și dreptul de proprietate asupra proiectului).

Mai multe detalii pe websitelacomanda.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută