Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Cea mai mare pizza mozaic din Brașov – campaniei “Un zâmbet pentru viitor”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cea mai mare pizza mozaic din Brașov – campaniei “Un zâmbet pentru viitor” Share Cea mai mare pizza mozaic din Brașov – campaniei “Un zâmbet pentru viitor”


Asociația Happy Moms, în parteneriat cu Eliana Mall și Kowlun Restaurant, organizează pe data de 21 August 2015, ora 18, la ELIANA Mall evenimentul de amploare “Cea mai mare pizza Mozaic din Brașov” , eveniment de strângere de fonduri pentru Maternitatea din Brașov.

Am pictat voluntar ambulatoriul și l-am dotat cu o plasmă, am derulat programe de voluntariat pe probleme de îngrijire a bebelușului, am început să schimbăm cămășile proaspetelor mămici la Spitalul de Obstretică – Ginecologie DR. I.A. Sbarcea ( Maternitatea Brașov).

Pentru a continua toate proiectele legate de Maternitate mai sunt necesare fonduri. Părinți și copii sunt invitați să prepare împreună cea mai mare pizza Mozaic din Brașov și apoi să liciteze pentru fiecare felie.

Atmosfera va fi întreținută de momente muzicale și artistice. Toate fondurile strânse vor fi utilizate exclusiv pentru cauza acestui eveniment. Vă invităm cu mic, cu mare, părinți si copii , să vă implicați alături de noi în acest proiect caritabil! Suntem convinși că ne putem baza pe solidaritate comunității brașovene.

Detalii și înscrieri pe: www.happymoms.ro ,www.elianamall.ro si www.zilesinopti.ro

Telefon: 0722.612.965

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută