Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Fotoepilarea cu lumina intens pulsată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fotoepilarea cu lumina intens pulsată Share Fotoepilarea cu lumina intens pulsată


Fotoepilarea cu lumina intens pulsată:
Fotoepilarea cu lumină intens pulsată (IPL) este cea metoda mai modernă, nedureroasa și eficientă atunci când vine vorba de îndepartarea părului nedorit.
În cele mai multe cazuri, rezultatele se văd dupa prima sedință. Fotoepilarea poate fi realizată pe diferite tipuri de piele și păr.

Tehnologie:
Avem cea cel mai puternic și rapid echipmanent de pe piață. Nu există o tehnologie mai avansată pentru epilarea de durata, ca cea No+Vello.
Sistemul nostru de epilarea oferă rezultate excelente în diferite zone ale corpului, obținând o îndepartare a părului eficace, cu mult superioară și care nu se compară cu metodele de depilatoare cunoscute până acum, cum ar fi laser, ceara sau lamă.

Fotoepilarea cu lumină intens pulsată este cel mai modern și inovator sistem de îndepartare a parului. Este cel mai eficient si mai avantajos proces de epilare. Este mai putin dureros decât laser-ul, este cel mai sigur, economic și are cele mai bune rezultate.

Fotoepilarea No+Vello este un tratament definitiv de durata dar nu este definitiv. Firele de par actioneaza ca un mecanism de aparare al corpului nostru, care desigur, va fi responsibil de producerea de noi fire de par. Prin urmare, este nevoie de sedințe de intretinere anuale. In prezent, nu exista in lume epilare definitiva.

TEHNOLOGIE DE EPILARE PE PIELE BRONZATĂ (SUN & SAFE)

Această tehnologie inovatoare este cea mai recentă descoperire care permite epilarea definitivă pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficiență.

A fost lansată după un studiu aprofundat al departamentului nostru de dezvoltare (medici, ingineri și profesioniști) în colaborare cu specialiștii IPL din SUA și Israel. Datorită acestei noi tehnologii puteți face plajă până la 5 zile înainte și după tratament.
Acum vă puteți bucura de o piele fină, în orice anotimp!

INOVAȚIA PRO SKIN

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții!
Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profunda a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.
Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte și reactivează circulația din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.

AVANTAJE

  • Cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătranețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL);
  • preț unic de 30 euro/zonă/ședință;
  • testare gratuită;
  • siguranță datorită tehnologiei non-invazive de calitate;
  • personal specializat;
  • epilare pe piele bronzată.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută