Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi – Doripesco

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi – Doripesco Share Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi – Doripesco


Continuăm tradiția de a organiza unicul festival pescăresc din centrul Brașovului!

În perioada 4-6 septembrie 2015, Doripesco organizează cea de-a III-a ediție a Festivalului Pescăresc „Delta din Carpaţi” din centrul oraşului Braşov – Piaţa Sfatului. Vă invităm să savuraţi delicioasele preparate pescăreşti Doripesco: inegalabila saramură de crap, renumiţii mititei pescăreşti, senzaţionalul păstrăv la grătar, chifteluţele pescăreşti, dar și noile rețete ale anului 2015.

În plus, vă aşteptăm din 4 până în 6 septembrie în Piaţa Sfatului, la Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi-Doripesco, cu o mulţime de concursuri şi premii. Vineri – 04 septembrie, ne veţi găsi în Piaţa Sfatului, pregătiţi de distracţie, începând cu ora 17:00, iar sâmbătă şi duminică (5-6 septembrie) spectacolul la scenă şi concursurile vor începe de la ora 11:00.  

Distracția va fi asigurată de: Bosquito, Ducu Bertzi, Adrian Daminecu, Conexiuni, Trupa Coco, Sava Negrean Brudașcu, Ion din România, Atomic și mulți alții.

Vă aşteptăm cu o mulţime de surprize!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută