Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

“Familia Belier / La Famille Belier” – Spectacol Eveniment

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Familia Belier / La Famille Belier” – Spectacol Eveniment Share “Familia Belier / La Famille Belier” – Spectacol Eveniment


“Familia Belier / La Famille Belier” – Spectacol Eveniment la cinema Cityplex – Eliana Mall,  Sâmbătă, 27 iunie 2015, ora 19:00

Informații despre film

Regia: Eric Lartigau

Cu: Karin Viard, François Damiens, Louane Emera

Gen: Comedie
Durata: 106 minute

Țara: Franta, Belgia

Subtitrat

Toată lumea din familia Paulei este surdă, cu excepţia ei. Nu că asta ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să ţină pasul cu programul plin: când nu e la şcoală, îşi ajută familia la fermă sau la piaţă. La şcoală, Paula se îndrăgosteşte de Gabriel. Când el se înscrie în corul şcolii, se înscrie şi ea. Şi în secunda când începe să cânte, toţi rămân muţi. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat creşte. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înţelege?

Film perfect pentru întreaga familie, comedia nu doar că explorează convingător, emoţionat şi amuzant problemele tinerilor şi ruptura de familie, dar prezintă ataşant şi o categorie de oameni ce îşi face rar apariţia pe marele ecran. Regizorul Eric Lartigau a luat o decizie inspirată şi anume să prezinte dialogurile purtate de membrii familiei în limbajul surdo-muţilor numai cu ajutorul “traducerii” Paulei, decizie care subliniază nu doar rolul ei major în familie, ci şi umorul trăsnit al seniorilor Bélier.

Mare hit în Franţa, comedia “Familia Belier / La Famille Belier”, care a avut premiera naţională în cadrul festivalului Transilvania la sfârşitul lunii mai, va putea fi vizionat la cinema Cityplex – Eliana Mall în perioada 26 iunie – 09 iulie, dar numai sâmbătă, 27 iunie, de la ora 19:00, cumperi de la bar produse de minim 8 lei și vezi filmul GRATIS.


Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.