Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Săptămâna Comediei ediţia a treia 2015

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Săptămâna Comediei ediţia a treia 2015 Share Săptămâna Comediei ediţia a treia 2015


13 Companii de teatru, peste 200 de actori invitaţi, 4 spaţii destinate spectacolelor, 9 premiere în Braşov, spectacole în limba maghiară şi spectacole dedicate copiilor la ediţia a treia a Festivalului Naţional de Teatru Săptămâna Comediei Braşov din 11 până în 17 mai 2015

Începând cu ediția din acest an, Săptămâna Comediei devine unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din România. Evenimentul va avea loc pe perioada a 7 zile, între 7 și 11 mai 2015, fiind programate spectacole la Teatrul Sică Alexandrescu, Centrul Cultural Reduta, Teatrul Arlechino și Coresi Shopping Resort.

Vor fi prezente la Brașov cele mai renumite companii de teatru din țară (Odeon, Nottara, Bulandra, Metropolis, Teatrul Mic București, Teatrul Arcub, Teatrul Național Târgu Mureș etc). În total peste 200 de actori ajung la Brașov la Săptămâna Comedie: Pavel Bartoș, Dorina Lazăr, George Mihaiță, Marcel Iureș, Ștefan Bănică, Emilia Popescu, Constantin Cotimanis, Marius Florea Vizante, Adrian Văncică și mulți alții

Săptămâna Comediei este un festival realizat în primul rând pentru publicul brașovean. Aceștia participă la un eveniment cultural unic în felul lui în orașul nostru, Săptămâna Comediei fiind singurul festival de teatru de comediei din Brașov.

În acest an, pe lângă programul cu trupele de teatru renumite din București, am creat și o secțiune dedicată  comunității maghiare din Brașov, care vor avea pentru prima dată, în cadrul unui festival, o secțiune dedicata în întregime lor (Teatrul Național Tg Mureș și Teatrul Yorick Tg Mureș). Totodata, festivalul are și o secțiune dedicată copiilor, fiind programate 4 spectacole pentru cei mici.

Program pe zile aici.
Bilete aici. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.