Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2014
Arhiva Zile si Nopti

ELIANA mall şi Happy Moms înfrumuseţează Maternitatea din Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ELIANA mall şi Happy Moms înfrumuseţează Maternitatea din Braşov Share ELIANA mall şi Happy Moms înfrumuseţează Maternitatea din Braşov


ELIANA mall sprijină comunitatea braşoveană şi în acest sens a început o campania de înfrumuseţare a Maternităţii din Braşov! Astfel a fost decorat noul ambulatoriu şi în curând urmează să fie pictate şi alte saloane din incinta unităţii medicale. Mai mult, ELIANA mall a donat şi un televizor pentru recepţia spitalului.

Acest lucru s-a făcut cu sprijinul reprezentanţilor centrului comercial ELIANA mall. Acum există suflet şi culoare în noul Ambulatoriu al Maternităţii. Printr-un gest simplu, dat din suflet se bucură atâtea femei care calcă pragul Maternităţii din Braşov. În această campanie s-au implicat şi specialiştii  Asociaţiei Happy Moms, care strâng fonduri pentru copiii abandonaţi în maternitate, bani cu care se vor cumpăra scutece şi lapte praf pentru micuţi.

Tot reprezentanţii Happy Moms vor realiza şi cămăşi de noapte pentru doamnele, care aleg să nască în unitatea medicală braşoveană. Mulţumim doamnei doctor Badea Valeria, şeful secţiei de Obstetrică – ginecologie, pentru deschiderea şi zâmbetul cu care ne-a întâmpinat de fiecare dată.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.