Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/07/2014
Arhiva Zile si Nopti

RESTAURANT SHANGHAI

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RESTAURANT SHANGHAI Share RESTAURANT SHANGHAI


Deschis la Cluj-Napoca în primăvara lui ’98, la inițiativa a doi români şi un chinez, restaurantul Shanghai oferă de 17 ani o ambianță plăcută, preparate proaspete şi servicii de calitate, atât clujenilor cât și turiștilor, inițiați în tainele gastronomiei chinezești, sau din contră, curioși în ceea ce privește aromele și gusturile exotice. Cele 7 săli (cu o capacitate de 100 de locuri) ale Restaurantului Shanghai sunt dispuse în așa fel, încât se pot organiza evenimente private cu spațiul adecvat numărului de persoane invitate, terasa spațioasă, de inspirație chinezească fiind potrivită servirii unui prânz delicios sau unei cine romantice. Ciorbe gustoase (ciorbă de pui cu flori galbene, ciorbă de pui iute acrișoară), felurile principale exotice (pulpă/piept de pui cu ghimbir, cu portocale sau arahide, piept de raţă cu cinci arome, limbă de porc (vită) în sos Peking, calamar rondele copt cu susan), preparate vegetariene sau pe plită încinsă și deserturi delicioase, opțiunile culinare sunt extrem de variate. Specialitatea casei este Puiul Shanghai, o combinație perfectă între carnea de pui proaspăt preparată şi condimentele specifice orientului îndepărtat. Zilnic între orele 11.00 – 22.00 puteţi comanda din cele peste 200 feluri de mâncare, 
la gramajul şi la prețurile din meniul pe care îl găsiți pe siteul restaurantului.

Restaurant Shanghai
Calea Turzii 42
Tel: +40 264 442 027; +40 727 833 453
www.restaurantshanghai.ro
http://www.facebook.com/restaurantshanghai
Orar: 12.00 – 24.00

“În toţi aceşti ani am căutat să îmbunătățim oferta noastră şi sperăm că am reuşit să satisfacem într-o cât mai mare măsură exigenţele clienţilor noştri”.

Echipa Restaurantului Shanghai

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută