Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/11/2013
Arhiva Zile si Nopti

La Tavola Calda – sejur culinar în Italia

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Tavola Calda – sejur culinar în Italia Share La Tavola Calda – sejur culinar în Italia


Și pentru că „La tavola calda” este cea mai bună în ceea ce face și este mereu cu gândul la clienții săi, ea nu doar are grijă să te răsfețe cu bucatele tale preferate sau cu cele de care nu ai auzit, dar care cu singuranță îți vor trezi interesul și admirația, dar îi pasă și este foarte atentă la câți bani te costă această plăcere.

Din această cauză „La tavola calda” te surprinde cu diverse oferte promoționale, special adaptate, ce relevă cele mai bune și potrivite combinații de bucate și băuturi, disponibile pentru micul dejun, meniul casei la prânz și cină, pentru a face alegerea ta mai ușoară iar cheltuitul banilor mai confortabil.

„La tavola calda” este un vis împlinit de a avea un sejur culinar în Italia de cinci stele, și culmea, la bani puțini! Sună prea fumos? Nu vă vine să credeți? Vă așteptăm la noi, să vă convingeți de asta personal, dar vă avertizăm că „La tavola calda” creează dependență severă (dar atât de plăcută)!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută