Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nobori Japanese Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nobori Japanese Restaurant Share Nobori Japanese Restaurant


Situat pe strada Plopilor la numărul 62, Nobori Japanese Restaurant este un local deosebit de elegant prin simplitatea decorului, specific japonez. Ceea ce vă va bucura în mod sigur pe unii dintre voi, este că în local nu se fumează, spațiul destinat fumătorilor fiind exclusiv terasa restaurantului.

Nobori își propune să ofere clujenilor standardele cele mai ridicate în ceea ce privește servirea unor preparate exotice. Aici veți afl a că bucătăria japoneză nu se limitează doar la Sushi, preparate precum pizza japoneză, șnițel de porc sau pui în sos curry, carne de vită Teryiaki, Yakiniku, carne de porc Nikijaga, o gamă foarte variată de Sushi (Nigiri, Maki Sushi, Ura Maki Sushi, Onigiri, Sashimi) sau supe precum Nuso Soup, supă simplă de pește sau supă Nobori, vă vor convinge că merită să gustați din savoarea și gustul specific al preparatelor nipone.

Noi vă recomandăm să încercați în această primăvară mixurile de sushi (8 feluri!), platourile japoneze și preferatul nostru, somonul teriyaki donburi (somon pe grill, marinat în sos teriyaki). Pentru a fi la curent cu promoțiile și suprizele restaurantului, consultați www.facebook.
com/NOBORI.restaurant!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.