Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2012
Arhiva Zile si Nopti

Recomandările weekendului 14 -16 septembrie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Recomandările weekendului 14 -16 septembrie Share Recomandările weekendului 14 -16 septembrie


Toamna îşi intră în drepturi uşor, uşor, conform termometrelor. Vremea de mers la mare s-a cam epuizat, însă melancoliile de sezon pot fi înlăturate foarte repede dacă aruncaţi un ochi pe ce aveţi de făcut weekendul acesta. Şi aveţi destule.

Cum fiecare lucru are şi părţi bune şi părţi rele, ei bine, chiar dacă vine frigul, odată cu el se întorc din concediu şi party-urile nebuneşti. Bucureştiul iese din amorţeala caniculară şi îşi pune pantofii de dans.

Săptămâna asta chiar aveţi de unde alege. Recomandarea noastră de bază este petrecerea de la Atelierul de Producţie, unde muzica e asigurată de veteranii cluburilor din Ibiza, [Nightmares on Wax]( http://zilesinopti.ro/activitati/the-fresh-nightmares-on-wax-dj-cam.html). Alături de ei va mai fi prezent la pupitru şi DJ Cam, venit, sau mai bine spus revenit în România.

Dacă sunteţi convinşi să vă mai agăţaţi de ultimele seri petrecute în aer liber, cei de la [Baraka]( http://zilesinopti.ro/activitati/baraka-party-weekend-3.html) empatizează cu voi şi vă aşteaptă la un weekend petrecăreţ în variantă outdoor.

Clubul [Expirat](http://zilesinopti.ro/activitati/expirat-bucuresti-se-deschide.html) se întoarce şi el din Vama Veche cu geamantanele pline de nisip, cocktailuri de vară şi playlist-uri fresh. Perioada de tranziţie către mediul urban şi recuperarea post-estivală promite însă şi câteva previewuri pentru revenirea în glorie ce urmează să aibă loc în săptămânile următoare.

La fel se întorc şi [Sambo]( http://zilesinopti.ro/activitati/camera-sambo-3.html), în pas de dans eclectic şi hip. Noua locaţie jură o experienţă fonică de neuitat, un sistem de sunet nou şi performant dar şi o glandă pineală în extaz.

Iubitorii de cultură, film şi teatru au parte numai de festine şi maratoane weekendul acesta. [Bucharest Fringe]( http://zilesinopti.ro/pagini/bucharest-fringe-maraton-de-teatru-independent.html) îşi răsfaţă spectatorii cu 43 de spectacole de teatru atent selecţionate din cele mai bune producţii independente profesioniste şi ale şcolilor de teatru. Partea şi mai bună este preţul extrem de accesibil, biletul fiind de 5 lei pe reprezentaţie.

[Noaptea Albă A Filmului Românesc] (http://zilesinopti.ro/activitati/noaptea-alba-a-filmului-romanesc-1.html) pregăteşte insomniacilor numai producţii exclusiviste, fulminând cu lansarea în cinematografe a filmului [Despre oameni şi melci ]( http://zilesinopti.ro/activitati/despre-oameni-si-melci.html), semnat de Tudor Giurgiu, regizorul filmului Legături Bolnăvicioase. De asemenea, dacă nu aţi văzut Crulic ar fi cazul să o faceţi. Este o animaţie inedită despre o poveste reală, tristă şi spusă cu mult umor negru, de altfel singura animaţie românească din ultimii 10 ani.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută