Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Fabrica de ciocolată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fabrica de ciocolată Share Fabrica de ciocolată


Dacă ţi-a plăcut filmul “Charlie şi fabrica de ciocolată”, atunci cofetăria pe care ţi-o recomand săptămâna aceasta o să ţi se pară desprinsă din acest film.

Un spaţiu micuţ şi cochet, pe numele său **Cade**, este locul unde poţi găsi (cu siguranţă) cel mai bun mousse de ciocolată. De fapt, cam toate prăjiturile de acolo sunt făcute pe bază de mousse de ciocolată.. Dacă vrei totuşi să experimentezi gusturi noi îţi recomand să încerci specialitatea cu spumă de vişine sau caramel.

Şi cum aminteam mai sus de filmul cu fabrica de ciocolată, să nu uităm de bomboanele de nenumărate feluri, mărimi, culori, cu ciocolată fină, neagră sau albă, cu alune, migdale sau marţipan. Toate delicioase şi frumos aranjate în vitrină, aşteptând doar să fie degustate.

Iar dacă nu te-am nimerit cu acest articol şi nu eşti un fan al dulciurilor, atunci măcar păstrează în minte cofetăria Cade atunci cănd vrei să faci un cadou special. Toate torturile, prăjiturile şi mai ales bomboanele, primesc câte o cutie frumoasă, numai bună pentru a se transforma într-un cadou dulce.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.