Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Teatru la romexpo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru la romexpo Share Teatru la romexpo


Pe 20 august are loc spectacolul ce va inaugura noua sala de teatru din incinta Romexpo. Sala tip studio are peste 400 de locuri şi permite găzduirea de spectacole pe tot parcursul anului. Ea poate fi închiriată de orice teatru pentru punerea în scenă a spectacolelor de orice tip.

Duminică seara, pe noua scenă vor urca George Mihăiţă, Horaţiu Mălăele şi Mihaela Teleoacă (alternativ cu Dorina Chiriac) în spectacolul **Femeia care şi-a pierdut jartierele**, producţie a Teatrului de Comedie Bucureşti în regia lui Silviu Purcărete.

Spectacolul se va juca pe 20, 23 şi 30 august de la ora 19:30. Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Comedie în Centrul Vechi, urmând ca în curând să se deschidă şi casa de bilete din cadrul Romexpo.

În viitorul apropiat, Horaţiu Mălăele plănuieşte să aducă pe scena noii săli spectacolele sale “Sunt un orb” şi “Revizorul”.

### Femeia care şi-a pierdut jartierele
– 20, 23 şi 30 august
– Romexpo

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută