Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2011
Arhiva Zile si Nopti

Casablanca – un concept plin de maturitate şi rafinament

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Casablanca – un concept plin de maturitate şi rafinament Share Casablanca – un concept plin de maturitate şi rafinament


În viaţă nu e ca în filme. Aşa e! E mult mai bine! Filmul Casablanca e unul dintre preferatele mele, dar restaurantul cu acelaşi nume, are toate şansele să îl întreacă. Aflat la început de drum, restaurantul Casablanca a făcut cu primul pas cu dreptul. A evoluat! În bine!

Restaurantul Tai Ji a evoluat. Aşa a apărut Casablanca. Un concept plin de maturitate şi rafinament. Un concept care leagă trecutul, prezentul şi viitorul. Restaurantul Casablanca a păstrat multe de la vechiul Tai Ji, dar a venit cu multe alte lucruri noi. Locaţia este aceeaşi, dar atmosfera este una liniştită, intimă, ideală pentru o seară romantică sau, poate, pentru o întalnire de afaceri. Aspectul interior, deşi modern, te duce cu gândul la restaurantele din New Yor-ul anilor ‚40. Lucru care îi conferă
o notă aparte. În curând, Casablanca va mai face un pas înainte. La etaj se vor amenaja un lounge şi o sală de conferinţe.

Casablanca este totodată un loc al confluenţelor culturale. Ambianţa şi muzica se îmbină perfect cu arta culinară. Suntem într-o continuă evoluţie. Lucru perfect valabil şi pentru meniul de la Casablanca. Pe lânga preparatele chinezeşti, meniul a fost adus aproape de superlativ cu multe preparate din bucătăria internaţională. Iureşul bucătăriei chineze a fost îmblânzit puţin de sosurile greceşti, pastele Italiei împart masa cu tradiţionalele grilluri americane, iar vinurile din diferite colţuri ale lumii vin să completeze cu succes festinul culinar.

După o seară petrecuta aici, veţi fi de acord cu mine. În viaţă nu e ca în filme. E mult mai bine! Restaurantul Casablanca este o poartă deschisă către un altfel de spaţiu. E restaurantul care-şi ştie trecutul, trăieşte cu curaj prezentul, dar e mereu cu ochii pe viitor. Un loc în care bunul gust merge mână în mână cu creaţiile culinare ale diferitor popoare. Exact ca-n filme! Chiar mai bine!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută