Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

La anul vrem B’estfest sau Rock the City?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La anul vrem B’estfest sau Rock the City? Share La anul vrem B’estfest sau Rock the City?


Sunt câteva reguli fără de care un festival de muzică nu poate ieşi bine. Trebuie doar să fi mers la câteva, ca să îţi dai seama ce ai voie să faci şi ce nu în calitate de organizator.

De exemplu, e esenţial să ai trupe şi sonorizare bună; să ai mâncare şi băutură variată; toalete suficiente şi aşezate inteligent (nimic nu e mai frustrant decât să pierzi melodia favorită în timp ce stai la coadă uşor cocoşat spre cabina salvatoare); să eviţi formarea cozilor interminabile; să nu-ţi laşi publicul să se plictisească între concerte.

Dacă **Rock the City** ar fi respectat măcar două din lucrurile astea, reacţiile ar fi fost altele. Nici măcar line-upul superior B’estfestului nu le poate compensa carenţele în organizare.

La **B’estfest** în schimb, am avut de toate: de la parcare imensă la camping, spaţiu pentru sporturi sau citit, zone cu hamacuri şi fân, mâncare pentru toate gusturile şi trupe multe, dar, din păcate, majoritatea mărunte.

Un lucru e totuşi clar: niciodată concurenţa n-a fost mai utilă ca în zilele de 1, 2 şi 3 iulie.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.