Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Teatru elegant de păpuşi în parc

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru elegant de păpuşi în parc Share Teatru elegant de păpuşi în parc


Conform unui studiu de piaţă realizat în Bucureşti, numărul copiilor cu vârste între 3 şi 9 ani care au vizionat măcar o piesă de teatru dedicată lor a fost în 2009 de 92.133. Peste 40% dintre ei au fost măcar o dată la un spectacol al Teatrului Ţăndărică (cf. raportului Departamentului de Organizare Spectacole Ţăndărică). Ceea ce înseamnă că părinţilor şi copiilor le place teatrul de păpuşi organizat de Ţăndărică, iar posibilitatea de a-l urmări în parc în fiecare dimineaţă nu poate fi decât o idee foarte bună.

În luna iulie, Teatrul Itinerant Ţăndărică se mută în Parcul Tineretului, la intrarea Şincai. Noi vă sfătuim să vă duceţi copiii la spectacolele lor de păpuşi, logistica e bine pusă la punct, replicile sunt inteligente, dar accesibile celor mici, piesele sunt cele bine cunoscute nouă, dar şi micuţilor: Albă ca Zăpada, Capra cu trei iezi, Motanul încălţat, Lampa lui Alladin, Alice în Ţara minunilor, Pinocchio, Gulliver în Ţara Piticilor.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută