Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Super oferta mall-urilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Super oferta mall-urilor Share Super oferta mall-urilor


N-avem de ce să ne plângem. Suntem asaltaţi de mall-uri. Concurenţa e tot mai mare, şi asta nu doar la oferta din standurile magazinelor ci şi atunci când vine vorba de petrecerea timpului liber, concerte. Un mare magazin de retail tocmai s-a deschis, altul urmeaza să se deschidă în toamnă, un altul se extinde, semn că oraşul e pregătit să primească oferta lor variată, în ciuda faptului că la venituri salariale suntem pe ultimul loc din ţară. Puterea de cumpărare e mică dar atracţia spre astfel de magazine e precum fascinaţia fluturelui de molie pentru becul încins.

Tentează şi arde la buzunare. Dar e foarte bine, ai de unde alege, poţi face comparaţii şi în ultimă instanţă devii fidel. Pentru că sunt preţurile mai bune, pentru că e aproape, pentru că sunt tot felul de evenimente în aşa fel încât să combini plăcut shoppingul cu distracţia. Dacă poţi să mai laşi câteva ore şi copilul supravegheat la locul de joacă până tu îţi încarci coşul cu bunătăţi, ziua de cumpărături devine o plăcere. Eu unul recunosc, nu sunt mare amator să îmi petrec astfel timpul liber. Pentru că pur şi simplu nu am răbdare. Dar pentru împătimiţi, pentru devoratorii standurilor e mană cerească.

E super ofertă!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută