Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurantul Syrah în cadrul Hotelului Ramada Oradea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurantul Syrah în cadrul Hotelului Ramada Oradea Share Restaurantul Syrah în cadrul Hotelului Ramada Oradea


Dacă sunteţi în căutarea unui loc elegant, cu mâncare bună şi servire ireproşabilă, sunaţi la Syrah pentru o rezervare şi nu veţi da greş! Restaurantul Syrah este deschis atât unui prânz de afaceri, unei cine exclusiviste, unui „business lunch” sau evenimentelor speciale din cadrul familiei. Chef Hendra, de naţionalitate indoneziană, a acumulat experienţă în hoteluri de prestigiu precum “W” Hotel în Doha, Sheraton Asia, Raffles în Caraibe şi Ritz Carlton Dubai şi Jakarta.

Veţi descoperi cu surprindere şi plăcere diversitatea bucătăriei internaţionale dar şi preparatele tradiţionale româneşti. În meniu veţi regăsi specialităţi sofisticate, ingrediente asortate cu mare artă, vinuri alese cu grijă pentru a desăvârşi şi a întregi un festin regal de delicatese. Supa de fructe de mare şi cocos cu mirodenii asiatice sau muşchiul de vită pe pat de caviar de vinete
cu sos pomegranate vă vor bucura papilele gustative şi vă vor încânta privirea prin modul elegant şi artistic de servire pentru că bucătarii au de trecut cu fiecare platou servit un adevărat test de delicateţe şi fineţe. Altfel cum se poate aranja firul de cimbrişor între feliuţele subţiri de cartofi? Atmosfera deosebită, muzica ambientală şi serviciile de calitate excepţională oferite de personal calificat, vă vor răsfăţa invitaţii şi, cu siguranţă, vă vor umple sufletul de amintiri plăcute!

Hotel Ramada

Calea Aradului nr. 9

reservations@ramadaoradea.ro

www.ramadaoradea.ro

Tel: +40 359 403 331

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută