Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Pleacă bestfest, vine Bon Jovi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Pleacă bestfest, vine Bon Jovi Share Pleacă bestfest, vine Bon Jovi


Mie una mi-a plăcut weekendul trecut.

După ce mi-am zdrobit creierii la concertul Prodigy în Piaţa Constituţiei, am fugit în Tunari unde Skin de la Skunk Anansie cânta ireproşabil culcată pe spate pe palmele românilor din public. S-a dansat, s-a strigat, s-a bisat, iarbă verde, aer rece, lume multă şi bună, cozi la mici, omor la bere, parcare cât Casa Poporului, pază multă şi poliţie şi mai multă, fără ambuteiaje majore la plecare. Aproape că m-am crezut prin ţări mai civilizate, aşa frumos a fost.

Noroc că nu e vreme de nostalgii prea consistente, că duminică o luăm de la capăt cu nişte muzică veche şi bună, de data asta în centrul Capitalei. Vine Bon Jovi şi ştiu nişte mii de oameni care aşteaptă concertul ăsta de vreo 20 de ani. Sigur că Jon nu mai e ce-a fost, dar nici noi nu mai suntem, aşa că de plăcut o să ne placă sigur.

O să răsune Parlamentul de optimism şi chef de viaţă, sentimente necunoscute clădirii-monstru şi ocupanţilor ei cu obiceiuri de dinozaur şi eficienţă de broască ţestoasă. Noi să fim sănătoşi şi s-avem bani de bilete!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.