Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Monica Anghel

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Monica Anghel Share Monica Anghel


### „AL 12-LEA TROFEU. CEL MAI IMPORTANT. AVI” ###

*Cum sunt zilele şi cum sunt nopţile Monicăi Anghel, dat fiind faptul că, dincolo de partea văzută pe ecrane şi auzită la radio, mai există o alta, nevăzută, legată de fiul dvs.?*

Monica Anghel: Draga mea, eu în fiecare dimineaţă mă trezesc la ora 5,30 şi mă pregătesc să plec spre radio, de unde, imediat după emisiune, fug acasă la fiul meu, pe care îl ador pe zi ce trece mai mult. Consider că el este cel mai important lucru din viaţa mea de până acum. Înainte să-l nasc spuneam că sunt artistul cu cele mai multe trofee internaţionale, 11 la număr şi aşa şi este, dar, vezi tu, în momentul în care l-am născut pe Aviv, fiul meu, am conştientizat că el este cea mai mare realizare a mea.
Mă simt împlinită acum, că este fiul meu în viaţa mea, de dormit dorm noaptea. În rest, încerc să nu-mi aglomerez timpul
tocmai pentru că vreau şi simt nevoia să stau cât mai mult cu copilul meu.

*V-aţi gândit cum ar fi viaţa fără muzică?*

Monica Anghel: Prima mea pasiune a fost muzica şi acolo mă simt cel mai bine, fac asta de când eram copil, iar în mod profesionist de la 14 ani. Muzica face parte din mine, dacă mă trezeşte cineva şi mă pune să cânt trezită din somn îmi sună perfect vocea, aşa că eu nici nu vreau să-mi imaginez viaţa mea fără muzică. Şi fiului meu, de când l-am născut, îi pun să asculte muzică clasică şi îi place foarte mult.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută