Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/07/2011
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut Transformers 3

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut Transformers 3 Share Am văzut Transformers 3


“Ia uite, au reuşit să o înlocuiască pe Megan Fox cu o piţipoancă mai mare decât ea, care are buze mai ciudate decât ale ei!” Cam astea erau gândurile mele plictisite pe la minutul 60 din film.
Moment în care lucrurile au început să ia o turnură urâtă pentru inteligenţa mea, în sensul că m-am văzut nevoit să devin din ce în ce mai prost pentru a putea ţine pasul cu nivelul filmului.

Până la final, când Optimus Prime înfige decisiv toporul în duşman (cu ce altceva s-ar putea lupta roboţii decât cu săbii şi topoare?!), IQ-ul meu devenise comparabil ca valoare cu temperatura de afară (în grade Celsius). Da, a fost atât de rău. Nu detaliez mult, că nu aş şti de unde să încep şi cu ce să termin: poveste incoerentă, dialoguri stupide, personaje inexistente. Cam la fel de enervant ca al doilea film din serie, minus, ce-i drept, umorul de toaletă.

Efectele speciale şi 3D-ul arată bine şi m-au ţinut interesat o vreme, dar sunt două probleme aici. Prima e că la cinema nu poţi da pe fast-forward şi nici măcar nu poţi întrerupe sunetul între scenele de luptă ca să aţipeşti, motiv pentru care cele 2,5 ore ale filmului pot fi greu de suportat. A doua e că unele scene de luptă sunt atât de rapide, încât ai dificultăţi în a distinge care e robotul ăla bun şi care e ăla rau, chiar şi dacă sunt coloraţi diferit.

Una peste alta, adevarul e că dacă nu aş fi văzut filmul m-aş fi întrebat cum arată efectele, deci nu pot să-ţi zic să nu-l vezi, că poate eşti şi tu curios. 3D-ul merită banul la IMAX, dar consideră-te avertizat în legătură cu restul.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.